Forretningskonsulent med erfaring fra køkkenbranchen søges til en af
IT-branchens bedste arbejdspladser 

Kom og vær med til at videreudvikle vores branchespecifikke salgs- og
produktionsstyringsløsninger til køkkenproducenter  

Du vil blive udfordret, og vi glæder os til, at du udfordrer vores forretning 

Du bliver en del af et team af kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på vores kunder indenfor køkkenindustrien. Vores fornemmeste opgave er at skabe konkret værdi for vores kunder, som vi har et langvarigt og strategisk samarbejde med. 

Fokus på drift, optimering og implementering 

Som forretningskonsulent vil du arbejde med implementering og udvikling af vores branchespecifikke salgs- og produktionsstyringsløsninger til køkkenproducenter (Essential og Integrator/Flow). Dit arbejde vil bestå i løbende dialog (face-to-face og remote) med eksisterende kunder, træning og uddannelse af kunder, identificering og dokumentation af kunde behov/ønsker, intern dialog med vores udviklingsteams omkring kundernes funktionelle behov, estimering og prioritering af udviklingsopgaver, funktionelle testopgaver og implementering af vores løsninger. 

Motiveres af problemløsning 

Som person er du nysgerrig, stærkt kommunikerende og har en positiv indstilling til at arbejde med kundernes udfordringer. Samtidig er du kvalitetsbevidst og god til at sikre struktur og prioritering i din opgaveløsning, så kundernes forventninger indfries. Du motiveres af at opnå resultater sammen med dine kollegaer, og trives i et miljø med højt til loftet og stort ansvar hos den enkelte. 

Forventninger til dig:

  • check_circleDu har erfaring fra køkkenbranchen, og har for eksempel arbejdet som sælger, produktionsplanlægger, projektleder eller produktionsleder 
  • check_circleDu har en solid teknisk forståelse og flair for IT 
  • check_circleDu motiveres af kundekontakt og problemløsning 
  • check_circleDu er "fast learner" og deler gerne ud af din viden 
  • check_circleDu er struktureret, kvalitetsbevidst og en god afslutter 
  • check_circleDu formulerer dig ubesværet på dansk i både skrift og tale 

Du kommer med på holdet hos en af IT-branchens bedste arbejdspladser 

Som forretningskonsulent hos Acies får du en betydningsfuld rolle i et veletableret og vækstorienteret softwarehus med en fed kultur, og dejlige omgivelser. Acies vandt i 2021 IT-branchens bedste arbejdsplads (20-49 medarbejdere), og vi gør meget ud af have en fantastisk kultur. Du får store muligheder for både faglig og personlig udvikling. Dialogformen er uformel, hvilket er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt miljø. Du vil møde fleksibilitet, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Du tilbydes naturligvis en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.  

Ønsker du at være en del af teamet?

Lyder jobbet som noget for dig, så send en kort ansøgning med CV og billede til job@acies.dk.

Forventet tiltrædelse: Hurtigst muligt, samtaler afholdes løbende.

Arbejdssted: Lysbrohøjen 3, 8600 Silkeborg.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til vores HR-ansvarlige, Bettina Stig Larsen, på tlf. 30 21 41 24.

Læs mere om Acies på www.acies.dk

Kompetente og stolte værdiskabere

 

keyboard_arrow_up