Regnskabsmedarbejder

Acies A/S søger en erfaren og ansvarsbevidst regnskabsmedarbejder

Er du vores nye regnskabsmedarbejder?

Dine arbejdsopgaver vil favne bredt, og du skal trives med at have mange bolde i luften på en gang. Du vil referere til CFO. Der arbejdes i lyse og moderne omgivelser, hvor der er frihed under ansvar, og hvor der lægges stor vægt på samarbejde og menneskelige egenskaber.

Som regnskabsmedarbejder får du tildelt dine egne ansvarsområder, hvor dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Daglig bogføring, kontoafstemning, momsafregning, anlægskartotek, betalinger
  • Lønbehandling (Danløn)
  • Klargøring til måneds- og årsregnskab
  • Fakturering
  • Kreditorstyring
  • Debitorstyring
  • Div. afstemninger og ad hoc opgaver
  • Afregninger, indberetninger

Kvalifikationer:

Erfaring med regnskab og økonomi (gerne fra lignende stilling), og med C5 og /eller NAV. relevant uddannelsesmæssig baggrund.
Som person arbejder du selvstændigt, systematisk, struktureret og hele tiden med største kvalitet. Du er nysgerrig, stiller spørgsmål og interesserer dig for at se muligheder og optimere processer, små som store. Du er imødekommende, har lyst til at gøre en forskel, og du er engageret og værdsætter en virksomhedskultur, der understøtter det selvstændige ansvar, kvalitet, service og samarbejde.

Det kan vi tilbyde:

Vi tilbyder en stilling i en spændende virksomhed i udvikling, et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer samt løn efter kvalifikationer med pension, sundhedsforsikring samt flere personalegoder. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdstiden er i kontorets åbningstid, som er mandag-fredag kl. 8-16 (fredag til kl. 15.30). Vi forventer dog, at du er fleksibel da der i travle perioder undtagelsesvis kan være behov for udvidede arbejdstider.

Sådan søger du:

Lyder jobbet som noget for dig, så send en kort ansøgning med CV og billede til CFO Dich Stoffer på mailadressen: dst@acies.dk.

Forventet tiltrædelse: Hurtigst muligt, samtaler afholdes løbende.

Arbejdssted: Lysbrohøjen 3, 8600 Silkeborg.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at ringe til CFO Dich Stoffer på 23 26 32 22.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Acies:

Acies er et IT konsulent- og systemudviklingshus med 30 medarbejdere, der er beliggende i naturskønne omgivelser i Silkeborg. Siden 1978 har virksomheden udviklet software til industrien, og i dag hjælper Acies virksomheder med at udvikle og integrere brugervenlige IT-systemer til branchespecifikke områder.

Acies har det seneste år brugt meget stor energi på at klarlægge og realisere sin vision, mission og værdier. Vi arbejder hver dag intensivt på at forbedre og forandre IT-industrien.
 

Læs mere om Acies her

keyboard_arrow_up