Cargo

Logistik og økonomi i ét samlet system

Et logistiksystem, udviklet specifikt til transport- og speditionsbranchen.

Cargo er et logistiksystem, som vi har udviklet specifikt til transport- og speditionsbranchen. Systemet er opbygget, så det er nemt at tilpasse en virksomheds individuelle behov for løsninger og funktionalitet, og så er det fuldt integreret i økonomisystemet Microsoft C5 Classic. Det betyder, at du på én gang har 100% styr på logistikken og økonomien i en kundeopgave.

Med Cargo samles alle oplysninger og aftaler vedrørende en kunde centralt. Når kunden efterfølgende fx booker afhentning af gods, sker det direkte i dit system, og alle informationer overføres elektronisk. Både til kunden – og til dig. Det er både ressourcebesparende og reducerer risikoen for fejlregistreringer.

Den daglige drift bliver nemmere

Cargo indeholder alle de funktioner, der er behov for i den daglige drift, og som forenkler arbejdsgangene. Det er nemt at beregne et tilbud på fragt, for systemet tager automatisk højde for det hele. Også i forhold til den efterfølgende fakturering. Fragtbreve udskrives elektronisk. Kørelister, læsse/losselister, palleregnskab og oversigter over godset kan hentes i systemet, når som helst du har brug for det. Det er samtidig meget enkelt at få overblik over de enkelte tures lønsomhed og økonomi. 

Cargo indeholder desuden et integreret navigationssystem, som hjælper chaufførerne med at finde vej. 

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up