TaskManager

Hold styr på opgaver og ressourcer - hjemme og i marken

Har du medarbejdere, hvis arbejdsområder dagligt bringer dem væk fra virksomheden? Og har de fx reservedele, værktøj og andre ressourcer med, som de skal have tjek på? 

TaskManager fra Acies gør det nemt for både den mobile medarbejder – og for værkføreren, afdelingslederen og administrationsafdelingen hele tiden at holde styr på opgaver og materialer. Alle relevante data, som vedrører hver enkelt opgave, ligger samlet og tilgængeligt.

Alle oplysninger ligger automatisk klar. TaskManager er udstyret med en mobil del, enten tablet eller iPad til medarbejderen, der arbejder ude. Her taster man løbende alle de informationer, som man ellers noterede ned på en blok: tidsregistrering, materialeforbrug, kørsel og lignende.

På administrationsdelen, som er placeret i virksomheden, er det enkelt og overskueligt at styre opgaverne: hvem udfører hvilke opgaver, tjekke opgave-/ressourcestatus og holde styr på tidsplaner. Og når en opgave er færdig, ligger alle oplysninger automatisk klar til dig i systemet, så det er nemt og hurtigt at fakturere videre til kunden.

Vi leverer TaskManager med en ßwebservice. Det betyder, at vores løsning kan leveres til næsten alle økonomisystemer, de skal blot tillade adgang til webservices.

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up