Hvor er du om 5 år?

Vores ambitioner fejler ikke noget. Om 5 år er vi dobbelt så mange medarbejdere som i dag. Vi har (flere) internationale kunder. Og stræber dagligt efter at ligge i toppen af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Men først har vi brug for dig.

30 medarbejdere

10,47 års anciennitet

25.238 kopper kaffe
om året

14 får i baghaven

Vi er lige i nærheden

Silkeborg ligger lunt placeret lige i Jyllands smørhul. Mindre end en halv time fra Aarhus med den nye motorvej og inden for en times kørsel fra både Herning, Skanderborg, Viborg, Horsens, Randers, Vejle og Holstebro.

Hvad siger du til …

Udsigten fra dit skrivebord

Hvor mange kontorer har udsigt til skov og (af og til) rådyr? Dyrk lige udsigten fra dit skrivebord.

Sjov og ballade (også når du har fri)

Hvad siger du til at overvære Riverboat festival fra en sejlbåd med en tre-retters menu foran dig? Den årlige julefrokost? Fyraftensarrangementer og ryste-sammen-ture? Vinsmagninger? Den årlige sommerafslutning? Weekendture med påhæng?

Hjemmelavet mad til frokost

Glem sure leverpostejsmadder med våd agurk! Vores madmor sørger for at holde os skarpe med sund og nærende mad. 

Kaffe i verdensklasse

Vores fuldautomatiske kaffemaskine holder koffeinbalancen på et stabilt (højt) niveau. Vi elsker den! Der var faktisk en dag, hvor den var i stykker og … nej, vi har ikke lyst til at tale om det.

Aldrig mere ondt i nakken

Vi sørger for sundhedsforsikring og massageordning, så du ikke skal spekulere på hverken sygdom, ondt i nakken eller musearm.

Et slag pool i frokostpausen

Nogle gange har man bare brug for at koble af. Vi har både billard- og fodboldbord, så du kan udfordre dine kolleger og få renset hovedet.

Masser af udfordringer

Hos os får du masser af ansvar og et arbejde med spændende opgaver. Du får et arbejde, der handler om mere end it. Vi insisterer på at forstå de brancher, vores kunder arbejder i. Det er derfor, vi kan lave de bedste løsninger til dem.

”Jeg får lov til at udvikle mig og lære en masse ting, som gavner både mig selv og virksomheden. Og så føler jeg mig altid lyttet til, når jeg siger min mening.”

Alex Troelsen, Software Engineer, 4 år hos Acies

”Der er en meget flad struktur hos Acies. Det giver arbejdsro i hverdagen, så man kan fokusere på at gøre sit arbejde så godt som muligt”

Louise Harder, Direktionssekretær, 6 måneder hos Acies

”Det bedste ved Acies er, at vi er i bevægelse, og at intet nødvendigvis er hugget i sten. Og så går der ikke en dag, hvor vi ikke griner sammen. Det er alfa og omega for min arbejdsglæde.”

Karin Thomsen, Software Engineer, 3 år hos Acies

”Vi får lov til at være ærlige over for vores kunder og bruge vores faglighed i deres interesse. Det handler ikke om at skrabe penge sammen for enhver pris.”

Gitte Jensen, Software Engineer, 20 år hos Acies

”Vi har et godt arbejdsklima, som er med til at sikre en god balance mellem arbejdsliv og fritid – og det bliver accepteret at begge dele skal fungere.”

Carsten Jørgensen, Software Engineer, 23 år hos Acies

”Jeg trives med at have stor indflydelse på min arbejdsdag og at være med i hele forløbet fra ideen hos kunden til udvikling, test og implementering af løsningen.”

Kristina Skov, Systemkonsulent, 11 år hos Acies

Hvem leder vi efter?

Du er højst sandsynligt udvikler af den ene eller andet art. Måske har du erfaring fra en virksomhed, eller måske er du helt nyuddannet. Det betyder ikke så meget. Bare du har de grundlæggende kompetencer i orden, kan vi lære dig resten. Og så går gå-på-mod, gode idéer og nysgerrighed aldrig af mode.

Søg uopfordret

keyboard_arrow_up