Er du den nye kollega vi søger?

Vi vil gerne være flere og er altid på udkig efter nye kompetente kolleger til vores hold. Gode kolleger, der kan hjælpe vores kunder i ind- og udland og sammen skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser. Og det er her, du kommer ind i billedet. 

Lige nu søger vi: 

Erfaren frontendudvikler

Du er derudover altid velkommen til at søge uopfordret her

Fandt du ikke dit nye job?

Måske vi står og mangler lige præcis dig, uden vi ved det. Vi er altid på udkig efter udviklere, og andre gode kollegaer. Om du er nyuddannet eller allerede har erfaring, det betyder ikke så meget. Bare du har de grundlæggende kompetencer i orden, så kan vi lære dig resten. Og så går gå-på-mod, gode idéer og nysgerrighed aldrig af mode.

Søg uopfordret

26 medarbejdere

8,7 års GNS. anciennitet

21.872 kopper kaffe
om året

14 får i baghaven

Vi er lige i nærheden

Silkeborg ligger lunt placeret lige i Jyllands smørhul. Mindre end en halv time fra Aarhus med den nye motorvej og inden for en times kørsel fra både Herning, Skanderborg, Viborg, Horsens, Randers, Vejle og Holstebro.

Hvad siger du til …

Udsigten fra dit skrivebord

Hvor mange kontorer har udsigt til skov og (af og til) rådyr? Dyrk lige udsigten fra dit skrivebord.

To Acies medarbejdere med en skøn udsigt fra deres skrivebord

Sjov og ballade (også når du har fri)

Hvad siger du til at overvære Riverboat festival fra en sejlbåd med en tre-retters menu foran dig? Den årlige julefrokost? Fyraftensarrangementer og ryste-sammen-ture? Vinsmagninger? Den årlige sommerafslutning? Weekendture med påhæng?

Acies medarbejdere på en sejlbåd til Riverboat festival

Hjemmelavet mad til frokost

Glem sure leverpostejsmadder med våd agurk! Vores madmor sørger for at holde os skarpe med sund og nærende mad. 

Kokken i Acies laver frisk presset juice

Kaffe i verdensklasse

Vores fuldautomatiske kaffemaskine holder koffeinbalancen på et stabilt (højt) niveau. Vi elsker den! Der var faktisk en dag, hvor den var i stykker og … nej, vi har ikke lyst til at tale om det.

Der laves kaffe på Nespresso kaffemaskinen

Aldrig mere ondt i nakken

Vi sørger for sundhedsforsikring, motions- og bevægelsesredskaber, så du ikke skal spekulere på hverken sygdom, ondt i nakken eller musearm.

Tre glade medarbejdere som griner

Et slag pool i frokostpausen

Nogle gange har man bare brug for at koble af. Vi har både billard- og fodboldbord, så du kan udfordre dine kolleger og få renset hovedet.

Udvikler som spiller pool i sin frokostpause

Masser af udfordringer

Hos os får du masser af ansvar og et arbejde med spændende opgaver. Du får et arbejde, der handler om mere end it. Vi insisterer på at forstå de brancher, vores kunder arbejder i. Det er derfor, vi kan lave de bedste løsninger til dem.

En glad Acies medarbejder som snakker i telefon

”Der er en meget flad struktur hos Acies. Det giver arbejdsro i hverdagen, så man kan fokusere på at gøre sit arbejde så godt som muligt”

Louise Harder, Consultant, Acies siden 2018

”Vi har et godt arbejdsklima, som er med til at sikre en god balance mellem arbejdsliv og fritid – og det bliver accepteret at begge dele skal fungere.”

Carsten Jørgensen, Software Engineer, Acies siden 1995

”Vi får lov til at være ærlige over for vores kunder og bruge vores faglighed i deres interesse. Det handler ikke om at skrabe penge sammen for enhver pris.”

Gitte Jensen, Software Engineer, Acies siden 1998

Hos Acies gør du en forskel - hver dag

Hvis ikke, der var noget, der hed Acies, så ville døre, vinduer og køkkener ikke virke. Hver dag udvikler og optimerer vi software til dør-, vindue- og køkkenbranchen. Og selvom det måske er de færreste, der ved Acies står bag, så har vores arbejde i sidste ende stor betydning for rigtig mange mennesker. Se mere her: 

keyboard_arrow_up