AciesBI

En cloudbaseret data platform der samler og normaliserer data til generering af lige nøjagtig de rapporter, views, drill-downs din virksomhed har behov for.​

Skab overblik og brug dine data til at træffe (de rigtige) beslutninger

Helt ærligt… økonomisystemer, salgssystemer, produktionssystemer, lagersystemer m.m. er traditionelt set rigtig gode til at styre processor og til at generere en masse data.

Men… de er typisk ikke særligt gode til at udstille de data på en fleksibel, dynamisk, og relevant måde. Vi har med AciesBI løst denne problemstilling for vores systemer.

Vi starter med at forstå dit behov og så hjælper vi dig med at visualisere dine data. På den måde får du netop det overblik, som du har brug for i din dagligdag. Brug overblikket som grundlag for dine beslutninger, få overblik over virksomhedens KPI'er og meget mere. 

 

Business Intelligence

AciesBI er en cloudbaseret data warehouse og business intelligence løsning. Vi har i samarbejde med Inspari, en af Danmarks dygtigste og største BI virksomheder, bygget denne løsning så den fanger, normaliserer og forbereder alle relevante data til generering af lige nøjagtig de rapporter, views, drill-downs din virksomhed har behov for.

Vi gør dette på en måde som minimalt belaster jeres interne IT-infrastruktur, og I ikke behøver at købe mere hardware. Vi har baseret vores løsning på Microsoft’s Azure cloud teknologi og PowerBI.

Langt de fleste af vores kunder, som anvender BI, er på den cloudbaseret løsning, hvor du har adgang til din data, hvor end du er. Det er også muligt at få en On-Premise løsning, hvis det er det rette setup for jeres virksomhed.

 

”Hos Hanstholm Køkken bruger vi AciesBI til at skabe overblik over vores forretning. Redskabet giver os mulighed for at se vores data på en yderst brugbar måde og herigennem handle ud fra et faktisk grundlag.

Vi bruger AciesBI som et ledelsesredskab, men også i vores butikker. Det giver os mulighed for at arbejde med optimering igennem hele virksomheden, fra ledelsen og til vores sælgere i butikkerne. Vi bruger redskabet dagligt og hyppigt og derfor opdateres vores data flere gange daglig.”

Carsten Brunhøj Andersen,
CEO Hanstholm Køkken

 

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få mere værdi ud af vores software

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du blive opdateret med information om de nyeste versioner, få tips og tricks til brugen af vores produkter og herigennem få mere værdi ud af vores software.


      Tilmeld dig

keyboard_arrow_up