AciesInsights

En cloudbaseret data platform der samler og normaliserer data til generering af de rapporter, views og drill-downs din virksomhed har behov for.​

Skab overblik og brug dine data til at træffe de rigtige beslutninger

Økonomisystemer, salgssystemer, produktionssystemer, lagersystemer m.m. er traditionelt set rigtig gode til at styre processor og til at generere en masse data.

Men de er typisk ikke særligt gode til at udstille de data på en fleksibel, dynamisk, og relevant måde. Vi har med AciesInsights løst denne problemstilling for vores systemer.

Vi starter med at forstå dit behov og så hjælper vi dig med at visualisere dine data. På den måde får du netop det overblik, som du har brug for i din dagligdag. Brug overblikket som grundlag for dine beslutninger, få overblik over virksomhedens KPI'er og meget mere.

Bevar overblikket over dine data fra salg til produktion

Uanset om du jagter et forkromet overblik eller ønsker at dykke ned i én konkret udfordring, har du de rette data tilgængelige i AciesInsights. Vi opsamler data fra (næsten) alt, lige fra salg til produktion og levering, på vores systemer til vinduesindustrien og køkkenbranchen.

Flere af vores kunder bruger for eksempel værktøjet til at skabe overblik over fabrikkens kapacitetsudnyttelse eller til at efterkalkulere deres ordres sande værdier, for at drive effektiviteten op yderligere et nøk. 

Udover at opsamle data fra egne systemer kan dine data kombineres med eksterne systemer og datakilder, for et optimalt og holistiskt datadrevet beslutningsgrundlag på tværs af forretningen. F.eks. ved at kombinere med data fra finans- og/eller CRM-systemer.

Business Intelligence

AciesInsights er en cloudbaseret data warehouse og business intelligence løsning. Vi har i samarbejde med Inspari, en af Danmarks dygtigste og største BI virksomheder, bygget denne løsning så den fanger, normaliserer og forbereder alle relevante data til generering af lige nøjagtig de rapporter, views, drill-downs din virksomhed har behov for.

Vi gør dette på en måde som minimalt belaster jeres interne IT-infrastruktur, og derfor ikke behøver at købe mere hardware. Vi har baseret vores løsning på Microsoft’s Azure cloud teknologi og PowerBI.

Langt de fleste af vores kunder, som anvender AciesInsights, er på den cloudbaserede løsning, hvor du har adgang til dine data, hvor end du er. Det er også muligt at få en on-premise løsning, hvis det er det rette setup for jeres virksomhed.

 

”Hos Hanstholm Køkken bruger vi AciesInsights til at skabe overblik over vores forretning. Redskabet giver os mulighed for at se vores data på en yderst brugbar måde og herigennem handle ud fra et faktisk grundlag.

Vi bruger AciesInsights som et ledelsesredskab samt i vores butikker. Det giver os mulighed for at arbejde med optimering igennem hele virksomheden, fra ledelsen og til vores sælgere i butikkerne. Vi bruger redskabet dagligt og hyppigt og derfor opdateres vores data flere gange daglig.”

Carsten Brunhøj Andersen,
CEO Hanstholm Køkken

 

Vi har selvfølgelig også..

Styr på sikkerheden

Vores løsning er (eventuelt) koblet op på kundens AD (Active Directory), så vi følger kundens interne sikkerhedsprotokoller - f.eks. single-sign-on og to faktor godkendelse med styring af den enkeltes brugers rettigheder via grupper. Derudover bygger vores BI-løsning på row-level security, der sikrer at vi kun viser tilladte data til den enkelte kunde og bruger.

En app der giver overblik på farten

Alle dine rapporter og views er tilgængelige når du er på farten, via vores smarte app til telefon og tablet. Skal du ud og forhandle næste års rabatter hos en leverandør, kan du f.eks. hurtigt danne dig et overblik over hvilke produkter der er mest relevante og hvor stort et forbrug I har hos leverandøren, via opslag i en eller flere rapporter. 

Data fra eksterne datakilder

I har måske et stort og komplekst Excel-ark med salgsforecast eller et finans- eller CRM-system med relevante data der skal holdes op imod kundernes reelle køb eller sælger performance? Det kan vi også klare, næsten uanset kilde og system.

Mulighed for at kategorisere rapporter

I har mulighed for at definere en række kategorier til jeres BI-rapporter, således det er let og hurtigt for alle at finde den rigtige rapport, til det rette formål. I vælger selv hvor mange og hvilke kategorier det giver mening at oprette.

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få mere værdi ud af vores software.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du blive opdateret med information om de nyeste versioner, få tips og tricks til brugen af vores produkter og herigennem få mere værdi ud af vores software.


      Tilmeld dig

keyboard_arrow_up