AciesMES

Papirløs produktionssystem er tilpasset behovene i vindues- og køkkenbranchen og tæt integreret i vores andre branchespecifikke systemer. Papirløs produktion effektiviserer dine arbejdsgange og skaber overblik over din produktion.

AciesMES (Manufacturing Execution System)

Med AciesMES kan du producere helt uden brug af papir og manuelle processer. Produktionsgrundlaget skræddersyes til de enkelte produktionssteder alt afhængigt af, hvor i processen, vi er. Specifikationer og tegninger er tilgængelige for produktionsmedarbejderne ligesom datafiler er det for maskinerne. Produktionsoperatører har altid et opdateret overblik over deres arbejdsopgaver. De kan se, hvilket emne de skal arbejde på og til hvilket produktionssted det skal afleveres. Ligesom de kan se, hvor lang tid der er til rådighed til at udføre opgaven.

 

Effektiviser din produktion med AciesMES
 

Produktionens flow sikres ved at medarbejderes altid har overblikket over hvad der er klarmeldt til videreforarbejdning på deres eget produktionssted, eftersom færdigmeldinger fra tidligere processer videregives digitalt.

Hvis der ændres i ordregrundlaget, formidles ændringer elektronisk og agilt til operatørerne og det ændrede produktionsgrundlag er umiddelbart tilgængeligt.

Afvigende emner i produktionen håndteres ved at melde disse ud af flowet, indtil afvigelsen er udbedret eller der er fremstillet erstatningsemner, hvorefter emnet meldes tilbage i produktionsprocessen.

Derfor skal du vælge AciesMES

Målrettet grundlag uden papir

Nu er det ikke længere nødvendigt at bruge ressourcer på papir, toner og service på printeren. Alle udgifter til print og håndtering af print er væk.

Det skræddersyede produktionsgrundlag med præcis de oplysninger der er behov for ved de enkelte arbejdspladser, øger tiden til den faktiske produktion.

Produktionsdata videregives digitalt til medarbejdere, som tjekker ind på det aktuelle emne i AciesMES via tablets.

Ordreændringer formidles til hele produktionen

I de tilfælde hvor en kundeordre ændres i sidste øjeblik, efter produktionsgrundlaget er tilgængeligt i produktionen, sikrer digitaliseringen, at ændringen hurtigt og enkelt kan formidles i hele produktionen, uden produktionsstop.

Ændringer videregives digitalt til medarbejdere, som tjekker ind på det reviderede emne i AciesMES via tablets.

Afvigelseshåndtering

Når man arbejder med levende materialer kan der være defekter, der giver behov for reproduktion. I de tilfælde vil medarbejderen, der opdager afvigelsen, markere det aktuelle emne.

Markeringen videregives digitalt til medarbejdere ved det næste produktionssted. Det betyder, at når de tjekker ind på det pågældende emne i AciesMES, kan de tydeligt se, at emnet ikke er klarmeldt, men derimod midlertidigt taget ud af flow.

Koblet sammen med tidsregistrering

I AciesMES kan du også håndtere tidsregistrering, hvilket betyder at medarbejderne med et enkelt klik eller en enkelt scanning både færdigmelder – dermed klarmelder ved næste station – og registrer forbrugt tid på det aktuelle produktionsemne.

Produktionsdata videregives digitalt til medarbejdere, som tjekker ind på emner i AciesMES, hvilket automatisk skaber tidsopsamling på medarbejdere.

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up