Erfaren (deltids) frontendudvikler med passion og interesse for UX-design søges til en af IT-branchens bedste arbejdspladser

Kom og vær med til at videreudvikle vores branchespecifikke løsninger til vindues-, dør- og køkkenproducenter

Du vil blive udfordret, og vi glæder os til, at du udfordrer vores forretning

Du bliver en del af et team af kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på vores kunder indenfor vinduesindustrien. Vores fornemmeste opgave er at skabe konkret værdi for vores kunder, som vi har et langvarigt og strategisk samarbejde med.

Fokus på fremtidssikring, optimering og udvikling

Som frontendudvikler vil du bidrage til videreudviklingen af den webbaserede brugergrænseflade til vores branchespecifikke løsninger der er hosted i cloud (AWS og Azure). Vi arbejder med salgs- og produktionsstyringssystemer samt tilhørende systemer der understøtter vores kunders arbejde i hverdagen, som f.eks. Business Intelligence og IoT. 

Udviklingsarbejdet med dine kolleger er en dynamisk proces med stort fokus på vidensdeling og løbende sparring. Du vil i jobbet arbejde med udvikling af vores brugergrænseflade, såvel design, brugervenlighed, og frontend udvikling i Angular.

Dine primære opgaver bliver:

 • check_circleSkabe en intuitiv brugeroplevelse
 • check_circleUX designopgaver
 • check_circleUI udviklingsopgaver
 • check_circleTest

Erfaren frontendudvikler med passion for UX

Som person er du nysgerrig og med en positiv indstilling til at afprøve og lære nyt. Samtidig er du kvalitetsbevidst og god til at sikre struktur og prioritering i din opgaveløsning, så deadlines overholdes. Du motiveres af at opnå resultater sammen med dine kollegaer, og trives i et miljø med højt til loftet og stort ansvar hos den enkelte.

Forventninger til dig:

 • Du har passion for UX-design, og du er nysgerrig
 • Du har en relevant teoretisk IT-uddannelse eller opnået et tilsvarende teoretisk niveau gennem praktisk arbejde
 • Du har minimum tre års praktisk erfaring med Angular, typescript eller lignende
 • Du trives med kompleksitet i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer
 • Du er en "fast learner" og deler gerne ud af din viden
 • Du er struktureret, kvalitetsbevidst og en god afslutter
 • Du formulerer dig ubesværet på dansk i både skrift og tale

Med hensyn til arbejdstid er vi fleksible, og vil gerne finde en deltids frontendudvikler der har mellem 10-25 timer i ugen – alt efter hvad der er det muliges kunst for dig. Måske kan du starte på 15 timer og sammen kan du løbende udvide timetallet over tid.

Hvilke arbejdsdage du skal have og hvilke dage der er on-site eller hjemmefra aftaler vi i fællesskab.

Du kommer med på holdet hos en af IT-branchens bedste arbejdspladser

Som frontendudvikler hos Acies får du en betydningsfuld rolle i et veletableret og vækstorienteret softwarehus med en fed kultur, og dejlige omgivelser. Acies vandt i 2021 IT-branchens bedste arbejdsplads (20-49 medarbejdere), og vi gør meget ud af have en fantastisk kultur. Du får store muligheder for både faglig og personlig udvikling. Dialogformen er uformel, hvilket er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt softwareudviklingsmiljø. Du vil møde fleksibilitet, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Du tilbydes naturligvis en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ønsker du at være en del af teamet?

Lyder jobbet som noget for dig, så send en kort ansøgning med CV og billede til job@acies.dk.

Forventet tiltrædelse: Hurtigst muligt, samtaler afholdes løbende.

Arbejdssted: Lysbrohøjen 3, 8600 Silkeborg.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til HR-ansvarlig Bettina Stig Larsen, på tlf. 3021 4124.

Læs mere om Acies her

Kompetente og stolte værdiskabere.

keyboard_arrow_up