A "Great Place to Work"

Acies er blandt Danmarks bedste arbejdspladser og det er vi utrolig stolte af.

"Det skal være fedt at komme på arbejde" 

Vi er utrolig stolte og glade for anerkendelsen fra Great Place To Work. Det er det konkrete bevis på, at det vi har fokus på i hverdagen, gør en forskel.

Et af omdrejningpunkterne i det seneste år har været implementering af en formålsdrevet organisation. En flad organisation med et minimalt hierarki, som er en dynamisk og selvorganiserende organisme, der agerer i harmoni med formålet. Vi ønsker at øge vores kollegaers individuelle indflydelse og herigennem give et mere meningsfyldt arbejdsliv. Det formål der driver os er, at udvikle og implementere tech-løsninger som skaber værdi for vores kunder. 

Som ejerledere i Acies er vi meget bevidste om, at vores kollegaer er kernen i vores virksomhed, og at deres arbejde er det, der gør, at vi kan drive en sund forretning. Det er vigtigt for os, at vores kollegaer mærker, at vi værdsætter dem som de meget forskellige personer de er og for den indsats, de yder for fællesskabet. 


Jørgen Balslev Clemmensen og Jesper Westfall,
Ejere af Acies.

"Culture eats strategy for breakfast" 

- Peter Drucker

Så kort kan det i virkeligheden siges. Kulturen betyder ALT! Det er ikke nok med et teambuildingarrangement en gang om året. En god, positiv og holdbar kultur skabes i hverdagen. 

Det skal være fedt at gå på arbejde. Vi vil grine sammen hver dag. Vi vil fejre vores fælles sejre. Vi vil være stolte af det arbejde vi laver. Disse punkter definerer en dag hos Acies. Der er højt til loftet, og selvom vi har stort fokus på fagligheden og kvaliteten i vores arbejde, så er der plads til spas og løjer - ledelsen sætter tonen med de værste farjokes og en god portion selvironi. Dørene er åbne og informationerne flyder frit. Der er en stor tillid til, at alle træffer gode beslutninger på egen hånd. Vi har en gensidig respekt og en forståelse for, at alle byder ind med forskellige kompetencer, og at det netop er samspillet derimellem, som skaber noget unikt. 

Rammerne er i orden… vi holder til i dejlige, store, åbne kontorfaciliteter beliggende i smuk natur. Nespresso kaffe, Hancock sodavand, frisk frugt og sunde snacks står til rådighed hele dagen. Til frokost disker vores madmor op med en lækker frokost med masser af salat.  

Åbenhed

Vi er oprigtige og åbne i vores kommunikation... det er en forudsætning for fælles forståelse og tillid.

Kundefokus

Vi er konstruktive, helhedsorienterede og dybt engagerede i at yde enestående service og skabe konkret værdi for vores kunder.

Integritet

Vi er ærlige, og der er sammenhæng imellem vores ord og handlinger. 

Teamwork

Vi ved, at de mest værdifulde løsninger findes i den passionerede meningsudveksling imellem kompetente og glade kollegaer og samarbejdspartnere.

”Acies er en attraktiv arbejdsplads med spændende arbejdsopgaver, hvor jeg kan udvikle mig sammen med gode kolleger.”

Anders Lindgren, Software Engineer, Acies siden feb. 2018

”Kulturen i Acies giver mig alle muligheder for at skræddersy den perfekte arbejdsplads.
Mere ansvar? Tag det! Større udfordringer? Ræk hånden op! Godt grin? Ud til kaffemaskinen!”

Alexander Dahl Bennedsen, Software Engineer, Acies siden jan. 2019

Lyst til at være en del af teamet?

Måske står vi og mangler lige præcis dig, uden vi ved det. Vi er altid på udkig efter udviklere, og andre gode kollegaer. Om du er nyuddannet eller allerede har erfaring, det betyder ikke så meget. Bare du har de grundlæggende kompetencer i orden, så kan vi lære dig resten. Og så går gå-på-mod, gode idéer og nysgerrighed aldrig af mode.

Søg uopfordret

keyboard_arrow_up