A "Great Place to Work"

I Acies er vi stolte af, at vi er blevet anerkendt
som en arbejdsplads ud over det sædvandelige

Det skal være fedt at komme på arbejde!

Vi er utrolig stolte og glade for anerkendelsen fra Great Place To Work. Det er det konkrete bevis på, at det vi har fokus på i hverdagen, gør en forskel. For 3 år siden besluttede vi at ændre vores forretningsmodel i Acies. Det indebar bl.a. et navneskift, men vigtigst så indebar - og indebærer - det et endnu større fokus på at skabe de optimale rammer for vores kollegaer og medarbejdere. 
 

Som ejerledere i Acies er vi meget bevidste om, at vores medarbejdere er kernen i vores virksomhed, og at deres arbejde er det, der gør, at vi kan drive en profitabel forretning. Det er vigtigt for os, at medarbejderne mærker, at vi værdsætter dem som de meget forskellige personer de er og for den indsats, de yder for fællesskabet. 

 

Jørgen Balslev Clemmensen og Jesper Westfall, Ejere af Acies 

"Culture eats strategy for breakfast"

            - Peter Drucker

Så kort kan det i virkeligheden siges. Kulturen betyder ALT! Det er ikke nok med et teambuildingarrangement en gang om året. En god, positiv og holdbar kultur skabes i hverdagen. 

Det skal være fedt at gå på arbejde. Vi vil grine sammen hver dag. Vi vil fejre vores fælles sejre. Vi vil være stolte af det arbejde vi laver. Disse punkter definerer en dag hos Acies. Der er højt til loftet, og selvom vi har stort fokus på fagligheden og kvaliteten i vores arbejde, så er der plads til spas og løjer - ledelsen sætter tonen med de værste farjokes og en god portion selvironi. 

Dørene er åbne og informationerne flyder frit. Der er en stor tillid til, at alle træffer gode beslutninger på egen hånd. Vi har en gensidig respekt og en forståelse for, at alle byder ind med forskellige kompetencer, og at det netop er samspillet derimellem, som skaber noget unikt. 

Rammerne er i orden… vi holder til i dejlige, store, åbne kontorfaciliteter beliggende i smuk natur. Nespresso kaffe, Hancock sodavand, frisk frugt og sunde snacks står til rådighed hele dagen. Om formiddagen er der friskpresset frugt- og grøntsagsjuice, og til frokost disker vores madmor op med en lækker frokost med masser af salat.  

Acies værdier

ÅBENHED:

Vi er oprigtige og åbne i vores kommunikation... det er en forudsætning for fælles forståelse og tillid.

KUNDEFOKUS:

Vi er konstruktive, helhedsorienterede og dybt engagerede i at yde enestående service og skabe konkret værdi for vores kunder.

INTEGRITET:

Vi er ærlige, og der er sammenhæng imellem vores ord og handlinger. 

TEAMWORK:

Vi ved,  at de mest værdifulde løsninger findes i den passionerede meningsudveksling imellem kompetente og glade kollegaer og samarbejdspartnere

”Jeg får lov til at udvikle mig og lære en masse ting, som gavner både mig selv og virksomheden. Og så føler jeg mig altid lyttet til, når jeg siger min mening.”

Alex Troelsen, Software Engineer, Acies siden jan. 2014

”Der er en meget flad struktur hos Acies. Det giver arbejdsro i hverdagen, så man kan fokusere på at gøre sit arbejde så godt som muligt”

Louise Harder, Direktionssekretær, Acies siden april 2018

Lyst til at være en del af teamet?

Måske står vi og mangler lige præcis dig, uden vi ved det. Vi er altid på udkig efter udviklere, og andre gode kollegaer. Om du er nyuddannet eller allerede har erfaring, det betyder ikke så meget. Bare du har de grundlæggende kompetencer i orden, så kan vi lære dig resten. Og så går gå-på-mod, gode idéer og nysgerrighed aldrig af mode.

Søg uopfordret

keyboard_arrow_up