Er du vores nye softwareudvikler

Som kan være med til at videreudvikle vores banebrydende brancheløsning

Vi søger en passioneret og ambitiøs softwareudvikler. En udvikler, som skal arbejde med videreudvikling af en banebrydende brancheløsning. Du skal i jobbet hovedsagelig arbejde med programmering i DataFlex.

Du bliver en del af en specialiseret softwarevirksomhed med engagerede og fagligt kompetente udviklere. En virksomhed, som arbejder tæt sammen med sine kunder med henblik på at skabe solide og værdiskabende løsninger. Du bliver en del af et udviklingsteam, hvor du har store muligheder for indflydelse.

Du skal arbejde med videreudvikling af vores softwareløsning til køkkenbranchen. Som softwareudvikler får du ansvar for udvikling af ny funktionalitet, og forbedringer af eksisterende, som understøtter strategien for den brancheløsning. Dine arbejdsopgaver vil også bestå af behovsanalyse og kravspecifikation. Dine projekter og opgaver vil få stor variation, hvor du kommer til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer. Udviklingsarbejdet vil ske som en dynamisk proces med stort fokus på vidensdeling og løbende sparring.

Forventning til dig:

 • check_circleDu har passion for softwareudvikling, og så er du nysgerrig
   
 • check_circleDu har en relevant teoretisk IT-uddannelse eller opnået et tilsvarende teoretisk niveau gennem praktisk arbejde
   
 • check_circleDu har minimum tre års praktisk erfaring med softwareudvikling
   
 • check_circleDu mestrer programmeringssproget DataFlex og gerne også C#.
   
 • check_circleDu har praktisk erfaring med udvikling af API'er som Json rest API og Webservices med Json eller xml.

 

Du trivers med innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer. Du er "Fast learner" og deler gerne ud af din viden. Du er struktureret, kvalitetsbevidst og en god afslutter. Du formulerer dig ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Vi tilbyder dig

Du får som udvikler en betydningsfuld rolle i et særdeles veletableret og vækstorienteret softwarehus med et attraktivt kontormiljø. Du får store muligheder for både faglig og personlig udvikling. Dialogformen er uformel, hvilket er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt softwareudviklingsmiljø. Du vil møde fleksibilitet, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. 

Sådan søger du:

Lyder jobbet som noget for dig, så send en kort ansøgning med CV og billede til job@acies.dk.
Forventet tiltrædelse: Hurtigst muligt, samtaler afholdes løbende.
Arbejdssted: Lysbrohøjen 3, 8600 Silkeborg.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til CEO, Jørgen Balslev Clemmensen, på tlf. 2165 5963 eller CCO, Jesper Westfall, på tlf. 4154 9001. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Acies

Vi hjælper vores kunder med at drive deres forretning smartere ved hjælp af branchespecifikke produktionsstyringsløsninger. Vores løsninger får produktions-, salgs- og økonomiafdelingen til at tale samme sprog, så fejlene bliver færre og effektiviteten større. Resultatet er en mere strømlinet proces fra varen bliver produceret til kundens faktura er betalt. Vi har 40 års erfaring med at udvikle løsninger til produktionsvirksomheder i bl.a. køkken-, dør- og vinduesindustrien. Det betyder, at vi altid udvikler løsninger med vores brancheviden i baghovedet.

Vi vil skabe den bedste tech-virksomhed i Skandinavien indenfor køkken, døre, og vinduesbrancherne. For at opnå dette er vi dybt afhængige af vores medarbejdere. Vi tror på, at mennesker trives bedst, når de arbejder i harmoni med deres værdier, når de har indflydelse på deres arbejde og når arbejdet giver mening. Med en formålsdrevet organisation kan vi skabe en arbejdsplads med motiverede, engagerede og glade medarbejdere. Vi har en helt flad organisationsstruktur, hvor ingen er over andre, og hvor ledelsen/ejerne er rådgivere for medarbejderne.

Acies er en virksomhed med røgfri arbejdstid. 

Læs mere om os på acies.dk 

keyboard_arrow_up