AciesBI

Visualiser dine data på en fleksibel, dynamisk og relevant måde. 

Skab overblik og brug dine data til at træffe (de rigtige) beslutninger

Helt ærligt… økonomisystemer, salgssystemer, produktionssystemer, lagersystemer m.m. er traditionelt set rigtig gode til at styre processor og til at generere en masse data.

Men… de er typisk ikke særligt gode til at udstille de data på en fleksibel, dynamisk, og relevant måde. Vi har med AciesBI løst denne problemstilling for vores systemer.

Business Intelligence

AciesBI er en cloudbaseret data warehouse og business intelligence løsning. Vi har i samarbejde med Inspari, en af Danmarks dygtigste og største BI virksomheder, bygget denne løsning så den fanger, normaliserer og forbereder alle relevante data til generering af lige nøjagtig de rapporter, views, drill-downs din virksomhed har behov for.

Vi gør dette på en måde som minimalt belaster jeres interne IT-infrastruktur, og I ikke behøver at købe mere hardware. Vi har baseret vores løsning på Microsoft’s Azure cloud teknologi og PowerBI.

Langt de fleste af vores kunder, som anvender BI, er på den cloudbaseret løsning, hvor du har adgang til din data, hvor end du er. Det er også muligt at få en On-Premise løsning, hvis det er det rette setup for jeres virksomhed.

Vi starter med at forstå dit behov. Så hjælper vi dig med at visualisere dine data. 

Alt dette så du får netop det overblik du har brug for i din dagligdag. Brug overblikket som grundlag for dine beslutninger, få overblik over virksomhedens KPI'er og meget mere. 

 

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up