Microsoft Dynamics NAV

Solidt, effektivt og fleksibelt økonomisystem

En større virksomhed med flere ansatte har behov for et solidt, effektivt og fleksibelt økonomisystem.

Microsoft Dynamics NAV er ikke blot et innovativt økonomisystem! Det indeholder også uundværlige funktioner, der suverænt styrer eksempelvis logistik, produktion, drift og service. Faktisk er systemet så godt, at det allerede dagligt hjælper mere end 100.000 virksomheder verden over.

Få præcis den løsning, du har behov for. Du behøver måske ikke den store, forkromede løsning, som bruges af landsdækkende kæder og store, tunge industrier. Microsoft Dynamics NAV kan nemlig leveres med et utal af funktioner og opsætninger. Vi anbefaler, at du starter med en skræddersyet basisløsning, så du får præcis det, der er behov for i din virksomhed. Det kunne typisk være økonomistyring, likviditetsstyring, salg, indkøb og lagerstyring.

Efterhånden som behovene opstår, kan din løsning udbygges med mange flere funktioner. Eksempelvis projekt-, service- og produktionsstyring. Hvis du ønsker at få styr på dine kunderelationer, kan du bruge CRM-kundestyring i NAV.

Det er meget nemt at komme i gang. Hos Acies kan du vælge, om du vil eje eller leje din Microsoft Dynamics NAV-løsning. Uanset hvilken løsning du foretrækker, så sørger vi for, at hele systemet er installeret, testet og køreklart fra dag ét!

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up