WebTime

Altid styr på tiden og tidsforbruget i virksomheden

Hold 100% styr på tiden og tidsforbruget i din virksomhed

WebTime er et webbaseret tidsregistreringssystem, der holder 100% styr på tiden og tidsforbruget i din virksomhed.

Det kan være medarbejdernes tjekke-ind/-ud- tider og reelle tidsforbrug på en given opgave – eller registrering af produktions- og gennemløbstider i virksomhedens produktionsflow. Det betyder, at WebTime danner et optimalt grundlag for alle de tidskrævende opgaver som lønudbetaling, produktionsplanlægning, kørselsplaner, ordrestatusrapporteringer, fakturering, statistikker og meget mere.

Fordele for alle virksomhedens ansatte

WebTime er en enkel, pålidelig og fordelagtig måde at holde styr på tidsforbruget. På alle niveauer i virksomheden! For medarbejderen er det nemt og lynhurtigt, at registrere sin tid; for afdelingslederen er de administrative opgaver enklere og mere overskuelige; for bogholderen er fx lønudbetaling væsentligt nemmere, fordi arbejdstidsregistreringerne overføres direkte til lønsystemet; for produktionschefen er det let at styre og optimere produktionsflowet – og for direktøren er det enkelt at trække relevante data ud om fx effektivitet, lønsomhed og den daglige drift.

Nemt, hurtigt og billigt

Du kan vælge den lokale løsning af WebTime, der blot kræver en brugerlicens, web-server og adgang til en databaseserver.  WebTime kræver intet ekstra hardware, for det integreres direkte med de øvrige IT-systemer i din virksomhed. Alt, hvad der er behov for, er en brugerlicens, en web-server og adgang til en databaseserver, fx Microsoft SQL. WebTime fås i tre versioner – Light, Standard og Pro – afhængig af dit behov.

Du kan også vælge den hostede løsning, hvor vi tager os af alt det, så du og dine medarbejdere kun skal tænke på selve timeregistreringen. Så er det nemt, hurtigt og billigt at komme i gang. Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi for, at alt spiller sammen og systemet kører perfekt.

Det er helt op til dig afhængig af din virksomheds behov.

Fordele ved tidsregistrering med WebTime

Tidsregistrering er med til at gøre din virksomhed endnu mere effektiv, når det bliver anvendt rigtigt. Med WebTime får du et gennemtænkt system, der er brugervenligt, nemt, hurtigt og ligetil for alle niveauer i virksomheden.

  • Spar tid – bliv mere effektive og optimer arbejdsgange
  • Få overblik over tidsforbrug og opgaver
  • Prioriter opgaver bedre
  • Løs tidskrævende opgaver som løn og produktionsplanlægning hurtigere

Vil du ha’ den lange version?

Udfyld formularen, eller kontakt os direkte. Så kan vi tage en uforpligtende snak.

+45 8680 6300

info@acies.dk

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up